Post by headfiletere on Feb 18, 2022 3:17:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת משאבים אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
בזמן שאני משחק מודעות צצות וכשהיא חוזרת למשחק זה מתחיל מחדש עם משחק חדש וכל ההתקדמות שעשיתי אותו נעלמת. קורה כל הזמן.
המשחק הזה ממכר. זה כיף לנסות לנצח את הציון הגבוה שלך. אם אתה נהנה ממשחקים מרגיעים וחוזרים על עצמם אז זה בשבילך. אם אתה בעניין של משחקים מהנים ומרגשים, אתה עלול למצוא את המשחק הזה משעמם ולא מרגש.
מודעות צצות למשחקים חדשים בזמן שאתה משחק, כאשר אתה סוגר את המודעה אתה מאבד את כל ההתקדמות במשחק והיא מתאפסת לאפס
זה משחק נחמד שגורם לאנשים לעבוד את תאי המוח שלהם על משהו חיובי פעם אחת. זה עוזר לגרום לאנשים להרגיש טוב יותר, מתמקד במשחק הזה ומסיר את המחשבות השליליות של כל השליליות בעולם הזה, מלבד התפילה למען עולם האנשים לפני המשחק. אני משחק את המשחק הזה בזמן שאני מחכה להילחם למען אהוביי&אני אבל מתפלל שהעולם יסלק את גדילי וירוס הקורונה, מחלות, איידס, סרטן, גזענות, גזעני, טיפול מפלה&אי־פארה&רעב&קור & מתפלל לחיים של האוניברס.
סבבה
כיף, אבל זני הבלוקים המוזרים יכולים להיות ממש מעצבנים/מתסכלים, במיוחד כאשר נראה שהמשחק דופק אותך עם 3 קוביות 9x9 ברציפות.
המשחק הזה לא עקבי. נראה שהצורות מגיעות בפסים, ולכן הופכות את יכולת המשחק לבלתי עקבית. אני משחק כדי להפיג מתח, המשחק הזה לא משיג את זה. אני לא מוצא את המשחק הזה מתגמל לשחק. הייתי רוצה יותר אם ניתן היה לסובב את הצורות, ניתן היה לנגן את זה מהר יותר,
לאחרונה המודעות גרמו להפסקת משחקים וציונים ולא ניתן לשחזר אותם, כך שהניקוד אובד. מְעַצבֵּן. לא יודע למה או איך לעצור פרסומות שלא ייסגרו מבלי לאבד ציונים. החל משנת 2021, ללא סיבה נראית לעין, המשחק והתוצאות שלי מבוטלים ולא ניתן לאחזר אותם. פרסומות הן לא הסיבה... זה פשוט קורה. צריך להתחיל מאפס בכל פעם. למה?
נחמד לילדים
מעניין
משחק נוראי! אפס הוראות. רק מתחיל עם לוח ריק ו-3 חלקים למקם היכן להתחיל את המשחק. אוףףף
משחק חופשי פתטי שנקטע על ידי פופ אפים קבועים. אם אתה מציע משחק חינם אז תן את ההזדמנות להשלים את משחק האירועים. אני מעדיף שתחסום אותי ואז תחבול בכל משחק. או לשווק את המוצר שלך בתור חינמי אמיתי ולאפשר אולי 20 פריטים בחינם, זה מספיק טוב לרכישה אז תפסיק לשחק משחקים מטופשים ותהיה בחזית. לחיים אנו
משחק נהדר, אבל יכול להיות הרבה יותר טוב אם הוא יערבב את כל הנקודות מההתחלה. זה מתסכל 😔
כרגיל במשחקים, ברגע שאתה מדרג אותם לאחר שהאלגוריתם מאפשר לך לשחק משחק הגון, ולתת להם דירוג גבוה, כאשר אתה משחק שוב, האלגוריתם הופך ל-shiiite. דירג את המשחק הזה בארבעה כוכבים בתחילה. רק נתתי אגודל למטה ואת הביקורת הזו. אל תבזבז את זמנך על המשחק הזה.
כפתור הרענון נמצא במיקום נורא, אין אישור כפול כדי לוודא שגם אתה רוצה להפעיל מחדש את המשחק שלך.
Block Puzzle Rompicapi aser
בלוק פאזל. הוא משחק ה-Block Puzzel הטוב ביותר ששיחקתי בחנות Google Play. יש לזה מוסיף אבל לא מכריע. אתה יכול ליהנות לשחק את המשחק ללא הפצצה קבועה של פרסום. מפתחים נוספים צריכים לקחת את הדוגמה של המפתח. אני חייב להודות לצוות המפתחים הזה על שאפשר לציבור ליהנות מהמשחק כי הם מבינים שהשחקנים צריכים ליהנות ממשחקים מרגיעים ומשעשעים. גם בגלל העובדה שהם מאפשרים לי ליהנות מהמשחק שלהם אין בעיה עם לחיצות. אז אנא עשה את חלקך כשחקן על ידי לחיצה על התוספות שלהם. הם מקבלים תשלום ואנחנו יכולים ליהנות מהמשחקים שלהם זכרו את זה על ידי הורדת משחקים אחרים דרכם וכאשר אתם מורידים ומתקין. בבקשה פתח משחק אחר. בזמן המשחק שלך זה מבטיח טאט המפתח מקבל קרדיט על המאמץ שלו. אני עושה את זה בשביל מי שמגיע לו. זה מאוד פשוט לחזור להסיר את ההתקנה במהירות ובקלות רבה. תהנה יותר מהכל.
יש המון סוגים של משחקים כאן במכשיר אבל המשחק הזה יפה מעניין ומרתק מכולם!!!
יש לעדכן את המשחק, כדי להוסיף בלוקים בגודל קטן יותר, לכל משחק שנעשה! למרבה הצער הוא מוגדר לא נכון, מכיוון שאתה צריך להמשיך ולהפעיל מחדש את המשחק הזה שוב ושוב!!
👍המשחק הכי טוב אי פעם
אני טיימר ותיק ולא אוהב שינויים. אני כל כך נהנה מהמשחק הזה שאני מתעלם מהבקשה לעדכן מחשש שהגרסה החדשה יותר לא תהיה לטעמי. תודה על הגרסה הזו. בבקשה אל תגרום לי לעדכן! תמשיכי לחסום!!!!
מתקשה עם זה תמיד להשהות
אני נהנה מהמשחק, אבל שונא את הפרסומות ואת הנדנוד המתמיד כדי לדרג את המשחק.
סופר כיף
אני משחק את זה בזמן בטלפון או תוך כדי צפייה במשהו.זה טוב לשמור על החלק ההיפראקטיבי של המוח שלי מעורב בלי לאבד מיקוד.
אהבתי את המשחק הזה עד לא מזמן! מדוע המשחקים שלי מופסקים ואז מופעלים מחדש לאפס נקודות על ידי פרסומת? זה קרה פעמיים תוך יומיים! אני נגעל ועומד להסיר את ההתקנה!
מאוד מרגיע. זהו עדכון-- יש לי את האפליקציה כבר זמן מה ואני עדיין אוהב אותה, אבל לפעמים היא פשוט מוציאה אותך באמצע משחק וכאשר אתה לוחץ על מקש אחורה זה איפס אותך. קצת מעצבן, אבל עדיין משחק 4.75 טוב בשבילי.
משחק נהדר אבל ממשיך להיסגר. לא רק במכשיר שלי אלא גם בבעלי. מאוד מעצבן.
למשחק הזה יש קצב מפוקפק מאוד לתוכנית שלו שמזין אותך במספר רב של (3 עד 5) צורות גדולות מדי בכל פעם שהלוח צפוף מאוד. כמו כן, ספרתי 24 מהלכים לפני שקיבלתי צורה אנכית.
המשחק הזה מהנה, אבל נראה שהוא מגדיר אותך להפסיד. אני אתקרב לנצח את הניקוד הגבוה שלי, ופתאום זה נותן לי בלוק גדול אחרי בלוק גדול אחרי בלוק גדול כאילו הוא יודע שאתה לא תוכל לנצח
ה-"X" לפרסומת צריך לעבור לפינה אחרת, לא בפינה השמאלית העליונה. אותו מקום שבו אתה מתחיל משחק חדש. מקרים רבים זה גרם לי לאפס משחק שבו הייתי בדרך לנצח את הניקוד הגבוה הנוכחי שלי
אוף! איזו אכזבה ללא ספק! התקנתי את אפליקציית המשחק הספציפית הזו כי זה נראה כל כך כיף! עם זאת, זה הוכיח הכל מלבד כיף! התקנתי אותו, והתהליך הזה עבר בסדר. עם זאת, כשניסיתי לפתוח אותו, או שהוא לא נפתח בכלל, או שהוא יישאר פתוח בקושי רוחב שנייה. לבסוף החלטתי להסיר את ההתקנה כי זה לא יעבוד בשבילי. אם אפתח אותו, הוא פשוט יחזור ישירות למסך הבית שלי בטאבלט שלי. אני נותן את אפליקציית המשחק הזו.
אתה צריך לחשוב מהר מספיק כדי לשכוח מכל מה שקורה לך בראש אבל לא כל כך מהר שזה גורם לך לחרדה. השילוב המושלם!! מאוד מרענן!! פעילות גופנית מהנה ונהדרת למוח!!
משחק נהדר, ממליץ בחום
זוהי גרסה קלה לשימוש, קורס חינמית בדומה לטטריס. הדבר היחיד הוא שאי אפשר לסובב חלקים. זה משחק פשוט נחמד לשחק כשאתה מנסה להשקיט את הראש לכמה דקות. כיביתי מוזיקה וצלילים. גם פרסומות אינן מגעילות וזה יתרון עצום! 😊
Block Puzzle Пъзели ffc
Block Puzzle Mõistatusmängud drqd
המשחק נהדר, אבל הוא עוקב אחריך ברקע לשירותים של אורקל.
כֵּיף. עובר בזמן. אוהב איך ברגע שאתה משחק טטרימינו זה אוטומטית נותן לך עוד טטרימינו. לכן, אתה כל הזמן משחק עם שלושה טטרימינוס, כאשר משחקי בלוק אחרים גורמים לך להשתמש בכל שלושת הטטרינו לפני שאתה מקבל את הבלוק הבא שלך.
אתה בוגד.....אם השחקן משחק טוב, המשחק מתחיל לתת כפילויות פעם אחר פעם ולוודא שאין מקום לאותו דבר שוב ושוב.
👍🖕
Wild Dinosaur Hunting Clash.io রোমাঞ্চকর prmb
ממשק נחמד, ואני אוהב את הסאונד. מזכיר לי את מוזיקת הקניונים, שכנראה אני אוהב. מאוד מרגיע, הזמן והלחץ בעבודה נושרים.
משחק מהנה שנראה בהתחלה קל יותר מטטריס. המשחק הזה עוזר לי לחשוב איך אני צריך לחשוב מחוץ לקופסה. חה חה. מחוץ לקופסה. כללי הטטריס שונים. האתגרים עדיין שם.
משחק קליל - ללא לחץ דם גבוה. אבל זה לא מקל על זה. נראה שתמיד פועל נגדך
למשחק הזה יש פרסומות
נהנה מאוד מהפאזל הזה אבל מתוסכל כי תמיד מפריעים לי, במהלך משחק, עם מודעה (שאני מצפה ממנה ולוחץ ממנה) אבל כשאני חוזר לפאזל, המשחק שלי נעלם ואני צריך להתחיל משחק חדש . חושב שאני אצטרך למחוק את זה כי אני לא יכול לבנות ציון b/c זה נעלם!!
מאוד נהנה ומאתגר
Block Puzzle Slagalice gfgz
מעולה. נהנית מאד לשחק.